Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Kopřivnice si proti Dukle vynutila pátý zápas, Lovosice jsou třetími semifinalisty

Kopřivnice dokázala po tuhém boji ve čtvrtém čtvrtfinálovém utkání Chance Play-off extraligy mužů porazit Duklu Praha 32:29. Kopřivnice tak vyrovnala sérii na 2:2 a udržela si naděje na semifinále. O postupujícím rozhodne pátý zápas. Naopak postup do semifinále si zajistily třetí výhrou v sérii Lovosice, když výsledkem 25:24 přetlačily Zubří.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Dukla – Kopřivnice

Lovosice v pátek nevyužily po dvou úvodních domácích výhrách na hřišti soupeře první mečbol a po těsné prohře o gól musely do čtvrtého duelu. Druhou šanci si už dnes Lovci nenechali utéct a další vyrovnaný duel série naopak o jedinou branku vyhráli.

Šanci na postup měla dnes i Dukla, která se v pátek ujala domácí výhrou vedení v sérii 2:1. Potřebné třetí vítězství ale před vlastními fanoušky přidat nedokázala, Kopřivnice uspěla v poměru 32:29 a vrátila souboj o semifinále zpět na své hřiště. Hrát se bude v úterý 2. dubna.

V nejkratším možném termínu si už v pátek zajistili postup házenkáři Plzně a Karviné. Západočeští obhájci titulu a vítězové základní části vyřadili ve třech zápasech Frýdek-Místek, vicemistrovský Baník přešel přes Brno.

Čtvrtfinále play-off házenkářské extraligy mužů – 4. zápasy:

Dukla Praha –  Kopřivnice 29:32 (18:19)

Nejvíce branek: Březina a Hlinka po 7, Tonar 6/4 –  Hanus 7, Polcar 6, Ošmera 5/3. Stav série: 2:2.

Zubří –  Lovosice 24:25 (10:12)

Nejvíce branek: Palát 6, Mičkal 5/1, Kyryljuk 4 –  Motl 7/2, Hniďák 6, Kupa a Horák po 3. Konečný stav série: 1:3.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články