Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Von Eckermann obhájil vítězství ve finále SP, Vingrálková vyrovnala maximum Opatrného

Roli hlavních favoritů splnili ve velkém stylu. Švéd Henrik von Eckermann s valachem King Edwardem obhájili triumf ve finálovém mítinku Světového poháru v parkuru v saudskoarabském Rijádu. Česká jezdkyně Sára Vingrálková obsadila s valachem Kas-Sini DC devatenácté místo, čímž v prestižní soutěži vyrovnala maximum Aleše Opatrného z roku 2003.

Je nám líto, video expirovalo.
Von Eckermann dominoval ve finále SP, Vingrálková vyrovnala maximum Opatrného

Hvězdná dvojice von Eckermann a King Edward ve finále SP ani jednou nechybovala a sbírku triumfů rozšířila o další "kousek" – společně už opanovali olympijské hry či Prague Playoffs.

Jednadvacetiletá Vingrálková v sobotu nejprve připsala šest trestných bodů za chybu a překročený čas. V neděli zaznamenala v součtu 20 bodů. Navzdory vyrovnání zmíněného počinu Opatrného spokojená úplně nebyla.

"Se svým výsledkem nejsem úplně spokojená, protože Kas-sini tento týden skákal úžasně. I dnes byl absolutně geniální a skákal velmi dobře. To, co se stalo, byla jezdecká chyba. Mrzí mě to, ale je to o zkušenostech a doufám, že příště už se to nestane. Celkově jsem však spokojená. Myslím, že devatenácté místo není špatný výsledek," shrnula v rozhovoru pro EquiRadio Vingrálková.

Ve finále SP se představila jako třetí Češka po Opatrném a Petru Doležalovi.

Zdroj
ČT sport, jezdci.cz, EquiRadio, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články